Retourbeleid

Artikelen gekocht bij watchnglas kunnen in de meeste gevallen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd. Tijdens deze periode kunt u de producten uitproberen en beoordelen zoals u dat in een fysieke winkel zou doen. Wanneer je een product wilt retourneren, moet het in dezelfde staat zijn als waarin je het hebt ontvangen, zonder enige schade. U mag producten uit de verpakking halen, tenzij de verpakking verzegeld is.

Als je ervoor kiest om producten te retourneren, vragen wij je dit vooraf te melden door het retourformulier op onze website in te vullen of door gebruik te maken van onderstaand herroepingsmodel. U kunt ons ook informeren door een e-mail te sturen naar: klantenservice@watchnglas.nl. Houd er rekening mee dat u producten binnen 14 dagen nadat u ons op de hoogte heeft gesteld, moet retourneren.

Uw retour verwerken

Nadat we je retour hebben ontvangen, beginnen we met het beoordelen van de geretourneerde artikelen en het verwerken van je terugbetaling. Het geld wordt teruggestort op de oorspronkelijke betaalmethode die je tijdens de aankoop hebt gebruikt, tenzij anders gevraagd. Het bedrag wordt binnen 5 dagen teruggestort. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening en bedragen maximaal € 7,50.

retourformulier downloaden